Vrienden Regionaal Archief Rivierenland

Vrienden en Vriendinnen zijn belangrijk voor een maatschappelijk betrokkken organisatie zoals het Regionaal Archief Rivierenland. Met elkaar vormen de Vrienden een fonds waarmee de stichting het archief ondersteunt. Als Vriend of Vriendin heb je ook wat voordeeltjes. Vrienden worden meer betrokken bij het Regionaal Archief Rivierenland en krijgen de volgende extra's:
● Korting op publicaties van het Regionaal Archief Rivierenland.
● Uitnodigingen voor deelname aan speciale Vriendenactiviteiten.
● Uitnodigingen voor de officiële openingen van exposities van het Regionaal Archief Rivierenland.
● Het (jaarlijks) informatiebulletin met nieuws over de stichting en het Regionaal Archief Rivierenland.

Hoe word je Vriend of Vriendin van het Regionaal Archief Rivierenland?
 

Je kunt kiezen wat voor Vriend of Vriendin je wilt worden:
 
● Persoonlijke Vriend: iedereen kan een persoonlijke Vriend worden. De donatie voor 2018 is € 15,- per jaar; meer mag natuurlijk ook! Voor dat geld geniet je de voordelen van de Vrienden.
● Bedrijfsvriend: je bedrijf kan Vriend worden van het Regionaal Archief Rivierenland door een donatie van € 50, - per jaar te doen. In publicaties van de stichting kan je bedrijf als Vriend worden vermeld.
● Vriend voor het Leven: een bijzondere Vriend of Vriendin. Je kunt een bijzondere band met het Regionaal Archief Rivierenland aangaan door als privé-persoon Vriend voor het Leven te worden. Je schenkt dan eenmalig een donatie van € 250,-.

De stichting heeft de ANBI-status waardoor de donaties fiscaal aftrekbaar zijn.

Vul onderstaand formulier in. We nemen dan per e-mail contact met je op. Na ontvangst van je donatie ben ook jij Vriend of Vriendin van het Regionaal Archief Rivierenland.