Uw zoekacties: Beeldbank
xBeeldbank

Eenvoudig zoeken

U zoekt in de beeldbank door bovenaan de pagina het zoekformulier te gebruiken.

In het veld 'Alle velden' (ofwel eenvoudig zoeken) zoekt u in alle beschrijvingsvelden van alle collecties. U kunt hier bijvoorbeeld zoeken op tekstonderdeel, persoonsnaam, plaatsnaam, etc. Bevestig het zoeken, door op de knop 'zoek' te klikken.

 

Uitgebreid zoeken

Er kan ook een uitgebreide zoekopdracht worden uitgevoerd, hiermee zoekt u specifieker per collectie(s). Uitgebreid zoeken biedt u de mogelijkheid om te zoeken op plaatsnaam, straatnaam, soort afbeelding, periode en er kan in alle velden worden gezocht (vrije zoekmogelijkheid).

Het keuzelijstje 'Soort afbeelding' geeft u de keuze naar welk soort afbeelding u wilt zoeken: Foto, Portretfoto of Prentbriefkaart. Bevestig het zoeken, door op de knop 'zoek' te klikken.

 

Verdere mogelijkheden

U kunt uw zoekresultaten verfijnen door in de rechter kolom het gewenste filter te selecteren, onder het kopje 'Verfijnen op'. U dient hiervoor wel eerst een zoekopdracht uitgevoerd te hebben omdat de filters, zoals maker/uitgever/plaats/etc., zijn samengesteld uit waarden van uw zoekresultaten.

De zoekresultaten kunnen worden gesorteerd middels het keuzelijstje achter het kopje 'sorteren op', dat onder het zoekformulier is geplaatst. U kunt kiezen uit laatst gewijzigd, plaatsnaam, straatnaam en datering. Tevens kunt u deze laten oplopen of aflopen.

 

Beeldbank
>
Zoektermen
Zoektips!

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

340 afbeeldingen
sorteren op:
 
 
Pagina: 1
 
 
Fotoalbum93 Album van de familie Van der Linden - van der Zand, ca. 1920 - 1950
Datering:
ca. 1920 - 1950
 
 
 
 
 
Fotoalbum26 Plakboek van de afdeling Est van de Bond van Plattelandsvrouwen / Vrouwen van Nu, met ingeplakte familieberichten en krantenberichten, 1965-1994
Datering:
1965-1994
 
 
 
 
 
Fotoalbum2135 Fotoalbum met foto's van de in Padang omgekomen Beesdse soldaat Gijsbertus de Wildt op 4 december 1949
 
 
 
 
 
Fotoalbum2133 Een fotoalbum met een foto van een echtpaar van fotograaf P. Faberij de Jonge te Tiel, een foto van het pand Eerste Bleekveldstraat 134, een ansichtkaart van de St. Maartenskerk, een foto van een pand te Zoelen, 21 foto's van het verwoeste Tiel in 1946 van Campagne en een foto van de bevroren Waal op 12 maart 1929 , ca. 1900 - 1950
Datering:
ca. 1900 - 1950
 
 
 
Pagina: 1
U heeft verfijnd op:
Verfijnen op:
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS