Portret generaal Chassé; hele figuur; naar links; in uniform met mantel over de linker schouder; staand op de puinhopen, een kanonsloop op de voorgrond en Antwerpen en soldaten met rook op de achtergrond, met rechterhand wijzend naar rechts. Onder de titel twee regels:' Heldenmüthiger Vertheidiger von Antwerpen (s Citadelle [in ms toegevoegd]). geboren 1765 zu Thiel in Geldern.' Tussen de prent en de tekst in druk de handtekening van Chassé.
Portret generaal Chassé; hele figuur; naar links; in uniform met mantel over de linker schouder; staand op de puinhopen, een kanonsloop op de voorgrond en Antwerpen en soldaten met rook op de achtergrond, met rechterhand wijzend naar rechts. Onder de titel twee regels:' Heldenmüthiger Vertheidiger von Antwerpen (s Citadelle [in ms toegevoegd]). geboren 1765 zu Thiel in Geldern.' Tussen de prent en de tekst in druk de handtekening van Chassé. x
Informatie over afbeelding of scan x
Techniek:
Staalgravure, ingekleurd
Uitgever:
-Desorge f. Bruxelles.
Opmerking:
Op de achterkant in potlood nr. 427; in paarse inkt een eigendomsstempel R.E.W. ?; Opgeplakt een reclame van kunsthandel Reinhold Entzmann & Sohn in Wenen.
Uw bestand wordt voorbereid, een moment geduld alstublieft.