Vrijwilligers

“Wij koesteren onze vrijwilligers. We zouden ons werk niet zonder hen kunnen doen.”

Al jarenlang werken bij het RAR gemotiveerde vrijwilligers. Onze vrijwilligers zien we als collega’s. Ze verrichten allerlei werkzaamheden, zoals indexeren, scannen en helpen bij bijeenkomsten. Ze leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan de dienstverlening van het RAR.

Vrijwilligers kunnen bij ons onder meer rekenen op leuke mede-vrijwilligers, intensieve begeleiding, cursusmogelijkheden, uitjes, bijeenkomsten en een reiskostenvergoeding. Wij vragen van vrijwilligers in elk geval dat ze:

  • in de regio wonen (50 km rondom Tiel);
  • minimaal één dagdeel per week beschikbaar zijn;
  • ervaring met computers hebben.

Daarnaast kunnen we per vacature extra wensen hebben.

Vacature: controleren indexering DTB-boeken
Op dit moment zijn we op zoek naar mensen die goed zijn in het ontcijferen van oud schrift. Ben jij dat en vind je het ook nog eens leuk om het werk van anderen na te kijken? Stuur dan snel een mail naar Charlotte van Beek met wat meer informatie over jezelf: wat is je ervaring, hoeveel uur en wanneer ben je beschikbaar en natuurlijk je naam en telefoonnummer. Charlotte neemt dan snel contact met je op. 

Binnenkort komen hier nog meer vacatures te staan. Je mag ook altijd een open sollicitatie sturen naar Charlotte. Vermeld daarin wat je kunt en wilt.