Vrijwilligersuitje naar Culemborg Fort 't Spoel

Donderdag 3 november 2016

Zonder vrijwilligers kunnen we niet!

Ook jullie zijn het archief, zoals Ton van Maanen van het Dagelijks Bestuur, zo mooi in zijn toespraak onder woorden bracht.

Donderdag 3 november begonnen we met de vrijwilligers bij het Regionaal Archief Rivierenland met koffie en gebak. Ella Kok-Majewska heet iedereen welkom en bedankt iedere vrijwilliger voor zijn/haar inzet. Samen zorgen we ervoor dat er al zoveel digitaal is in te zien.

Via Vele Handen zijn er bijna 1 miljoen namen via onze website de lucht in gegaan. Daar wilden we echt even extra aandacht aan geven met een officieel moment waarbij de directeur Ella Kok-Majewska samen met de voorzitter van het Dagelijks Bestuur, Ton van Maanen de namen uit het bevolkingsregister symbolisch de lucht in lieten gaan. Er staan nu bijna 1 miljoen namen via Vele Handen uit de bevolkingsregisters op onze website.

Om het feestelijk af te sluiten zijn we met de vrijwilligers in de bus door ons prachtige werkgebied, getooid in mooie herfsttinten, naar Werk aan ’t Spoel gereden waar we genoten hebben van een heerlijke lunch verzorgt door de Veldkeuken.

Alle vrijwilligers hartelijk bedankt voor jullie inzet.

 

Carla le Poole, 12 november 2016