Archieven

 

Uw zoekacties: Archief van het gemeentebestuur van Brakel, 1955 - 1998

3208 Archief van het gemeentebestuur van Brakel, 1955 - 1998

Uitleg bij archieftoegang

Een archieftoegang geeft uitgebreide informatie over een bepaald archief.

Een archieftoegang bestaat over het algemeen uit de navolgende onderdelen:

• Kenmerken van het archief
• Inleiding op het archief
• Inventaris of plaatsingslijst
• Eventueel bijlagen

De kenmerken van het archief zijn o.m. de omvang, vindplaats, beschikbaarheid, openbaarheid en andere.

De inleiding op het archief bevat interessante informatie over de geschiedenis van het archief, achtergronden van de archiefvormer en kan ook aanwijzingen voor het gebruik bevatten.

De inventaris of plaatsingslijst is een hiërarchisch opgebouwd overzicht van beschreven archiefstukken. De beschrijvingen zijn formeel en globaal. Het lezen en begrijpen van een inventaris behoeft enige oefening en ervaring.

Bij het zoeken in de inventaris wordt de hiërarchie gevolgd. De rubrieken in de inventaris maken deel uit van de beschrijving op een lager niveau. Komt de zoekterm in een hoger niveau voor, dan voldoen onderliggende niveaus ook aan de zoekvraag.

beacon
 
 
Inleiding
Identificatie
Context
Inhoud en structuur
Voorwaarde voor gebruik en publicatie
Verwant materiaal
Aantekeningen
Beschrijvingsbeheer
Bijlagen bij de inleiding
Inventaris
1. Archief van de gemeente Brakel 1955-1998
1.2. Taakuitvoering
1.2.11. Verkeer en vervoer
1.2.11.1. Verkeer en vervoer te land
4074-4220 Gemeentelijke verkeersmaatregelen, 1967-1998
4074 Parkeerverbod op Veerdam. Asstreep op Waaldijk. Asstrepen op ruilverkavelingswegen. Eénrichtingsverkeer Prins Hendrikstraat te Aalst. Instelling stopverbod voor gedeelte Veerdam te Aalst. Verkeersmaatregelen Burgemeester Hobolaan, Molenstraat en Maas Waalweg te Zuilichem. Verkeersmaatregelen Hovendsestraat. Verkeersmaatregelen Burgemeester Posweg, Maarten van Rossumweg en Maasdijk te Poederoijen. Beroep G. Versteeg inzake instelling parkeerverbod voor beide zijden van een gedeelte van de Burgemeester Posweg. Parkeerverbod voor beide zijden van het gedeelte van de Jonker Aartendam gelegen tussen de Burgemeester Posweg en de Flegelstraat met uitzondering van het parkeerterrein aan de zuidzijde. Correspondentie gebruik Dreefpad. Aanwijzing als voorrangskruising van de kruising Burgemeester Posweg met de Weitjes en de Molenkampseweg. Aanwijzing als autoweg gedeelte Van Heemstraweg. Verkeersmaatregelen in de Weitjes. Richtlijnen zondagsrijverbod. Zondagsrijverbod. Aansluiting Veerdam aan de Maasdijk te Aalst., 1969-1975
3208 Archief van het gemeentebestuur van Brakel, 1955 - 1998
Inventaris
1. Archief van de gemeente Brakel 1955-1998
1.2. Taakuitvoering
1.2.11. Verkeer en vervoer
1.2.11.1. Verkeer en vervoer te land

4074-4220 Gemeentelijke verkeersmaatregelen, 1967-1998
4074
Parkeerverbod op Veerdam. Asstreep op Waaldijk. Asstrepen op ruilverkavelingswegen. Eénrichtingsverkeer Prins Hendrikstraat te Aalst. Instelling stopverbod voor gedeelte Veerdam te Aalst. Verkeersmaatregelen Burgemeester Hobolaan, Molenstraat en Maas Waalweg te Zuilichem. Verkeersmaatregelen Hovendsestraat. Verkeersmaatregelen Burgemeester Posweg, Maarten van Rossumweg en Maasdijk te Poederoijen. Beroep G. Versteeg inzake instelling parkeerverbod voor beide zijden van een gedeelte van de Burgemeester Posweg. Parkeerverbod voor beide zijden van het gedeelte van de Jonker Aartendam gelegen tussen de Burgemeester Posweg en de Flegelstraat met uitzondering van het parkeerterrein aan de zuidzijde. Correspondentie gebruik Dreefpad. Aanwijzing als voorrangskruising van de kruising Burgemeester Posweg met de Weitjes en de Molenkampseweg. Aanwijzing als autoweg gedeelte Van Heemstraweg. Verkeersmaatregelen in de Weitjes. Richtlijnen zondagsrijverbod. Zondagsrijverbod. Aansluiting Veerdam aan de Maasdijk te Aalst., 1969-1975
Datering:
1969-1975
Omvang:
1 omslag

Kenmerken

Status toegang:
Eenvoudige toegang / plaatsingslijst
Verversingsgraad:
onregelmatig
Taal:
Nederlands
Openbaarheid:
Onbeperkt
Omvang in meters:
156,5