De elementen van de Mobiele Erfgoed Tentoonstelling op een rij
14 februari 2023

Gratis MET voor erfgoedorganisaties

Erfgoedorganisaties uit rivierenland kunnen gratis een modulair systeem lenen voor het opzetten van een expositie op locatie: de MET.

MET is de afkorting voor Mobiele Erfgoed Tentoonstelling. De MET bestaat uit losse elementen. Daarmee kun je heel gemakkelijk zelf een expositie opzetten. Gebruik de MET om je verhaal te vertellen op binnenlocaties, zoals in een verzorgingshuis of een publieke ruimte. Elke erfgoedorganisatie die is aangesloten bij het Cultuur- en Erfgoedpact Rivierenland mag de MET gratis lenen!

We hebben de MET ontwikkeld om erfgoed toegankelijker te maken en dichter bij de mensen te brengen. Vrouw kijkt en luistert naar een film in de MET, fotograaf: Jikke Fotografie & VormgevingDe elementen zijn in verschillende samenstellingen te gebruiken. Je kunt er objecten, documenten, audio en beeld mee presenteren. In deze brochure lees je meer over de verschillende elementen en hoeveel ruimte je ervoor nodig hebt.  De MET is ontworpen door Muzehof KunstConstructie.

Wil je de MET inzetten? In de agenda kun je zien wanneer de MET nog beschikbaar is.

Heb je vragen of wil je de MET reserveren? Stuur dan een mail aan Jacoline Zilverschoon, jzilverschoon@rarivierenland.nl

Let op: je kunt de MET maximaal 6 weken lenen. Binnen die periode moet je hem ook op- en afbouwen. Je reservering is definitief als je hierover een bevestigingsmail hebt ontvangen van ons.