Bezoek het RAR

Informatie over onze studiezaal en de online studiezaal

Bezoekadres
J.S. de Jongplein 3
4001 WG Tiel
Routebeschrijving
Telefoon: 0344 612 230
Stuur ons een mail
Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur

Bedenk wel dat corona niet verdwenen is. Houd je aan de algemene adviezen: handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog, afstand houden, bij twijfel en klachten een (zelf)test doen.

Onze studiezaal
Een bezoek aan onze studiezaal is gratis. Als er geen coronabeperkingen zijn, hoef je geen afspraak te maken. Je kunt gewoon binnenlopen van dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.30 uur. Houd er rekening mee dat de depots na 16.00 uur gesloten zijn. We kunnen dus na 16.00 uur geen stukken meer uit de depots halen. Het RAR is niet open in het weekend of 's avonds. Je kunt dan nog wel online onderzoek doen. Heel veel is al op onze website te vinden!

Op de studiezaal zit altijd iemand die je verder kan helpen en vragen kan beantwoorden. Je kunt je vragen ook telefonisch (0344 612 230) of via e-mail aan de studiezaalmedewerkers stellen. Je kunt er originele stukken raadplegen die nog niet gedigitaliseerd zijn en kadastraal onderzoek doen met de archiefviewer van het Kadaster. Veel digitale stukken kun je ook vanuit huis op onze website bekijken. Soms mogen we deze stukken niet online laten zien door auteursrechten of privacyregels. Je kunt ze dan wel op de studiezaal bekijken.

Stukken aanvragen
Je kunt - voor je bij het RAR op bezoek komt - via onze website stukken aanvragen (reserveren), zodat ze klaar liggen op de dag dat je onze studiezaal bezoekt. Dit kan in de week dat je wilt komen, maximaal vier dagen vooruit. Lees hier hoe je dat doet. 

Kopieën
Je kunt kopieën laten maken door de studiezaalmedewerker. Ook mag je zelf foto's maken; zonder flitslicht en na toestemming van de studiezaalmedewerker. De tarieven voor kopieën en andere diensten vind je in onze tariefregeling. De kopieën reken je met pin af bij de studiezaalmedewerker.